wij zijn def.
studio

Definitief

def. is een vormgeefstudio met veel ervaring in het maken van magazines en het uitwerken van huisstijlen. Maar ook voor digitale nieuwsbrieven en online magazines draaien we onze hand niet om.

Continuïteit in vormgeving is onze specialiteit; een tijdschrift levendig houden bij de vervolguitingen of zorgen voor een constante kwaliteit in alle mogelijke items die bij een huisstijl komen kijken.

def. werkt sinds 1998 samen met externe artdirectors en ontwerpers maar neemt ook vaak de artdirection in eigen hand. Projecten verzorgen we van het begin tot het eind. Uiteindelijk maakt def. het definitief.

De algemene voorwaarden in pdf formaat.

esther


Esther de Lange Eigenaar, manager en vormgever van het eerste uur. Met een achtergrond bij drukkerijen weet zij alles van papier, vouwen, kleuren, drukken. Fietst zo vaak ze kan van woon naar werk, het hele jaar door.
Mail | Linkedin

germaine


Germaine Houtkamp Grafisch vormgever, veelzijdig, creatieve detailfreak en ondernemend, kwaliteit is de norm.
Mail | Linkedin

erik


Erik Vieveen Naast vormgever ook onze technische rots in de branding. Balanceert elke lunch op de rand van de schaal van Scoville (heetheid). Zijn pet matched altijd bij zijn T-shirt.
Mail | Linkedin